У Дрогобицькому районі інвестор готовий збудувати сміттєпереробний завод

Написав ZIK   
Понеділок, 27 грудня 2010, 21:22

Вже є інвестор, готовий взятися за побудову сміттєпереробного заводу на Дрогобиччині.

 

Умови інвестора такі: стовідсоткова дольова участь у фінансуванні та належності підприємства; виділення земельної ділянки площею від п’яти до семи гектарів та забезпечення роботи підприємства на повну потужність: переробка 80-100 тисяч кубометрів побутових відходів щомісяця. Про це у п’ятницю, 24 грудня, на прес-конференції журналістам повідомив голова Дрогобицької районної державної адміністрації, депутат Львівської обласної ради, Михайло Сендак. – передає кореспондент ЗІКу.

 

Разом з цим Михайло Сендак наголосив, що це питання потребує спільних зусиль владних структур району, Дрогобича зі Стебником, Трускавця, Борислава, Стрия, Самбора тощо.

 

Відтак керівник Дрогобиччини повідомив журналістів, що згоден взяти участь у засіданні круглого столу з усіма міськими головами як у питанні будівництва сміттєпереробного заводу, так і для вирішення інших наболілих питань регіону.

 

Нагадаємо, минулого тижня у Дрогобичі побувала делегація з Китаю, з якою міський голова Олексій Радзієвський вів перемовини про будівництво сміттєпереробного заводу. У результаті зустрічі було підписано меморандум про співпрацю.

 

Джерело: ZIK

 

Copyright © 2009