07:42 19.3.2024
Email
Додати до уподобань
RSS
Інші новини
У Дрогобицькому районі створять лісосмуги для захисту доріг від заметів
Написав Administrator   
Понеділок, 29 квітня 2013, 20:20

Сьогодні, 29 квітня, голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Винницький на оперативній нараді доручив лісівникам і дорожникам створити біля доріг лісосмуги, які взимку захищатимуть їх від снігових заметів.

Детальніше...
 
"Вишиванка - фест" м. Дрогобич 2012р
Написав Administrator   
Четвер, 10 травня 2012, 21:07

Парад вишиванокНа вас чекають «Парад Вишиванок», виступи відомих етно- та рок-колективів: «Тінь Сонця» (культовий сучасний український рок-гурт, стиль музики якого називають «Український волелюбний folk-metal» чи «Козацький рок»), «Йорий Клоц», «Тарасова Ніч», «CherryBand» та інші колективи.

 

На території фестивалю біля Шпихліра діятимуть також численні виставки та майстер-класи народних майстрів, проводитимуться козацькі забави, виступи з бойового гопаку, різноманітні конкурси та багато іншого. Вестиме фестиваль невгамовний, запальний МЯЧ ДРЕДБОЛ.

Детальніше...
 
Українська вечірка
Написав Administrator   
Субота, 11 лютого 2012, 12:14

16 лютого у Дрогобичі в Міському будинку культури о 17:00 відбудеться "Українська вечірка".

 

Метою заходу "Української вечірки" є популяризація української музики, мови, культури і загалом всього українського!

 

На українській вечірці ми поринемо в атмосферу української пісні та поезії, відтягнемося під мікс коломийок, якісної української dance and rock music а також ритмів драму.

 

Програма вечора:

- Бардівські та автентичнї пісні.

- Українськї поезії.

- Українська дискотека.

- Різноманітні ігри.

- Конкурси. (конкус на найкращу чоловічу та жіночу вишиванку).

Детальніше...
 
День Соборності
Написав Ольга Козар   
Вівторок, 24 січня 2012, 11:53

День Соборності України у Дрогобичі

 

22 січня 1918 року  - проголошення незалежності України IV Універсалом  Центральної Ради.

22 січня 1919 року  - Акт Злуки УНР та ЗУНР

21 січня 1990 року -  « Живий ланцюг», утворений сотнями тисяч людей, з'єднав Київ та Львів на пам'ять про Акт Злуки.

22 січня 2012 року – місто Дрогобич разом з десятками міст України вкотре святкує День Соборності. Місто Дрогобич об’єднює тисячі свідомих мешканців навколо спільної ідеї. Місто Дрогобич о 14:00 будує «Живий ланцюг», символізуючи злуку.

 

Синьо-жовті стрічки, прапорці та будь-яка символіка цих рідних нам кольорів майорить на площі Замкова Гора ( біля пам’ятника Ю.Дрогобичу ). Патріотична музика, хороший настрій, сотні посмішок школярів, студентів, наших батьків, дідусів та бабусь створюють атмосферу справжнього єднання поколінь, думок та прагнень. Акція розпочинається з молебеня, після якого один з організаторів заходу, звертається до всіх присутніх, повідомляючи подальший план дій, а також передає привітання дрогобичанам з Харкова, Чернігова, Одеси, Бучача та інших міст України.

Детальніше...
 
"Незабутня могила. Пам'яті героїв Крут"
Написав Administrator   
Вівторок, 24 січня 2012, 11:36

94 роки тому 300 відважних молодих людей, київських студентів, вирушили на зустріч більшовицької армії Муравйова, яка наступала на Київ. Хлопці йшли в бій не маючи жодної військової підготовки та мали недостатньо боєприпасів, проте з неймовірною відвагою і бажанням захистити свою Батьківщину від червоних окупантів.

 

29-го січня 2012р. (неділя) у м.Дрогобич, в пам’ять про цей героїзм і неймовірну відвагу хлопців дрогобицька молодь зініціювала проведення акції.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 22
Copyright © 2009