У Дрогобичі наповнюватимуть бюджет шляхом відродження виробництва на великих підприємствах

Написав ZIK   
Вівторок, 04 січня 2011, 23:38

ГрошіДохідна частина бюджету Дрогобича передусім залежить від роботи великих підприємств, тому влада має сприяти їхній роботі. Про це на прес-конференції повідомив міський голова Олексій Радзієвський, – передає кореспондент ЗІКу.

 

З його слів, нещодавно запрацював долотний завод і 1200 працівників повернулися на свої робочі місця. «У цьому є заслуга влади. До керівництва заводом повернулися ті, хто раніше уже реанімував підприємство», – зазначив Олексій Радзієвський. – Сьогодні уже випущено продукції на 30 млн грн. Власник вкладає інвестиції, а робітники мають роботу», – сказав Олексій Радзієвський.

 

Щодо ПАТ «Завод автомобільних кранів», то наразі підприємство переживає період спаду, хоча попит на автокрани є навіть на внутрішньому ринку. Як зазначив Олексій Радзієвський, на заводі є проблема з менеджментом. Він запевнив, що влада готова надати підприємству організаційну допомогу.

 

На машинобудівному заводі попереднім керівництвом знищено цілі цехи, однак, як зазначив Олексій Радзієвський, можливість відродити підприємство є.

 

Джерело: ZIK

 

Copyright © 2009