Через халатність медиків померла вагітна

Написав Галицька Зоря   
Вівторок, 07 вересня 2010, 17:48

Жінка лікар6 вересня на оперативній нараді у ратуші міський голова Микола Гук повідомив про результати перевірки, яку провела комісія головного управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації за фактом трагедії – під час транспортування з дрогобицького пологового будинку до львівської лікарні померла жінка з дитиною в утробі.

 

Зі слів Миколи Гука, такого не було 12 років. За інформацією п.Гука, комісія ГУ охорони здоров’я ЛОДА виявила серйозні недоліки у роботі медичного персоналу пологового будинку. За наслідками перевірки звільнено з посад головного лікаря пологового будинку і його заступника з лікувальної роботи. Звільнено також медичних працівників, які припустили грубі помилки під час лікування вагітної.

 

Микола Гук зажадав від т.в.о. начальника відділу охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради дати пояснювальну записку з приводу трагедії, видав розпорядження про відкликання з відпустки начальника відділу, запропонував розглянути питання роботи пологового будинку на засіданні виконкому.

 

«Це найгірше, коли через халатність, неналежне виконання посадових обов’язків гинуть люди», – наголосив Микола Гук.

 

Джерело: Галицька Зоря

 

Copyright © 2009