У Дрогобичі розпочали підготовку п’ятирічних дітей до школи

Написав ZIK   
Середа, 08 вересня 2010, 16:42

Діти в школіУ Дрогобичі у дошкільному закладі № 13 «Казка», у школах № 1, 2, 4, 18 та у Будинку художньо-естетичної творчості м. Стебника розпочали роботу групи короткотривалого перебування дітей (3 години щоденно) з підготовки 5-річних дітей до навчання у школі.

 

Про це повідомив кореспондент ЗІКу з посиланням на заступника міського голови з гуманітарних питань Богдана Пристая. Це зроблено у зв’язку із необхідністю забезпечення обов’язкової дошкільної освіти для п’ятирічних дітей на виконання Закону України «Про внесення змін до законодавчих актів з питань загальної, середньої та дошкільної освіти (щодо організації навчально-виховного процесу)» та ст. 3 Закону України «Про дошкільну освіту».

 

Крім цього, відкрито 5 груп соціально-педагогічного патронату у дошкільних закладах № 2 «Калинонька», № 6 «Веселка», № 15 «Лелеченька» (вул. Самбірська, 66), № 24 «Смерічка» (вул. М. Грушевського,121), № 35 «Колобок» (м. Стебник, вул. Куліша,11), у яких також буде проводитися підготовка п’ятирічних дітей, які не відвідують дошкільні заклади, до школи. Три групи соціально-педагогічного патронату будуть працювати в Палаці юнацької та дитячої творчості.

 

Зі слів Богдана Пристая, всі групи працюватимуть на безкоштовній основі, режим їх роботи буде погоджуватися з батьками.

 

Джерело: zik

 

Copyright © 2009