«Кробат Україна» побудує у Дрогобичі котельню

Написав ZIK   
Середа, 15 вересня 2010, 19:02

КотельняСьогодні, 15 вересня, у Дрогобичі підписано угоду між відділом освіти виконавчого комітету міської ради і ТзОВ «Кробат Україна» про побудову котельні для загальноосвітньої школи № 16.

 

Вартість проекту приблизно 900 тис.грн. Про це повідомив кореспондент ЗІКу з посиланням на міського голову Миколу Гука. З його слів, ТзОВ «Кробат Україна» зобов’язався протягом півроку спорудити котельню на шкільній території і протягом 15 років реалізовувати школі тепло за ціною на два відсотки нижчою від ціни КП «Дрогобичтеплоенерго». Відтак котельню безкоштовно буде передано дрогобицькій громаді.

 

«Спорудження котельні дасть нам змогу відновити роботу шкільного басейну, який не використовувався від часу спорудження школи через відсутність гарячої води», – каже Микола Гук.

 

«Шлях до підписання договору був тривалим і важким, – зазначив начальник відділу освіти Петро Сушко. – Його реалізація забезпечить належне теплопостачання школи, чого не можна було досягти досі, оскільки котельня, від якої отримує школа тепло, розташована на далекій відстані».

 

Джерело: zik

 

Copyright © 2009