У Дрогобичі ремонтують дороги з 3-річною гарантією

Написав ZIK   
Вівторок, 28 вересня 2010, 18:59

Ремонт дорігЯк повідомив міський голова Микола Гук, на ремонт і реконструкцію доріг вже використано понад 3,3 млн грн, – передає кореспондент ЗІКу.

 

Цього року у Дрогобичі відремонтовано дороги на вулицях П.Орлика, В. Чорновола, О.Гончара, А.Сахарова, Самбірській, А.Шептицького, частину доріг на вул. Стрийській (від центру до переїзду), Володимира Великого (біля АС-2 і від гуртожитку педуніверситету до «Сільпо»), Січових Стрільців (від поліклініки до пожежної частини), Є. Коновальця, Івана Франка, Горішня Брама, Бориславській. Тривають дорожні ремонтні роботи на вул. Лесі Українки.

 

Зі слів Миколи Гука, у цьому році ще планують відремонтувати дороги на вулицях Солоний Ставок, Зварицькій, Стрийській (під мостом), Вокзальній.

 

На запитання чому так пізно у цьому році розпочали ремонт доріг, Микола Гук відповів так:

«Лише наприкінці травня був прийнятий Державний бюджет на 2010 рік, після цього – сесія міської ради затвердила міський бюджет, а відтак і перелік ооб’єктів, будівництво, ремонт і реконстукція яких здійснюється на кошти бюджету розвитку. Коли вже можна було розпочинати ремонт доріг, почалися дощі, які не давали прцювати у червні та першій половині липня».

 

Також Микола Гук повідомив, що цього року головний акцент зроблено на якості ремонту. У Дрогобичі на багатьох ділянках доріг відмовилися від традиційного малоефективного ямкового ремонту, а ведуть капітальний ремонт, який має трирічний гарантійний термін, що дасть змогу раціонально використовувати кошти.

 

Джерело: zik

 

Copyright © 2009