У Дрогобичі на реконструкції стадіону до «Євро-2012» вже освоїли 200 тис. грн

Написав ZIK   
Середа, 29 вересня 2010, 17:42

Євро 2012Учора, 28 вересня, у Дрогобичі на стадіоні «Галичина» під головуванням начальника Головного управління з питань Євро-2012, містобудування та архітектури Львівської облдержадміністрації Степана Лукашика відбулася нарада.

 

У ній взяли участь перший заступник міського голови Петро Суда, головний архітектор міста, підрядники, предствники інспекції архітектурно-будівельного контролю, управління капітального будівництва, міського центру «Спорт для всіх», відділу фізичної культури і спорту. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

 

Було проаналізовано хід підготовки стадіону до проведення в Україні «Євро-2012». На даному етапі тут ведуться підготовчі роботи. Висловлено ряд зауважень як з боку представника області, так і першого заступника міського голови.

 

А вже сьогодні, 29 вересня, Петро Суда зібрав на нараду в Ратуші відповідальних працівників міськвиконкому, керівників підприємств та установ, що задіяні на реконструкції стадіону, які поінформували про проведену підготовчу роботу з січня по вересень. Зі слів підрядника, вже виконано робіт на 200 тис. грн.

 

Посадовець доручив  до 1 жовтня подати пропозиції щодо прискорення темпів робіт на стадіоні, які буде проаналізовано і винесено на чергову нараду, на яку планують також запросити голів депутатських фракції міської ради. «Ми маємо зробити все для того, щоб усі робити із реконструкції стадіону провести вчасно і якісно», – наголосив Петро Суда.

 

Джерело: ZIK

 

Copyright © 2009