У Дрогобицькому районі відкривають соціальні магазини

Написав ZIK   
Середа, 01 грудня 2010, 18:34

Продуктовий магазинЗ наступного тижня соціальні магазини та соціальні сектори при діючих торгових точках запрацюють у селищі Підбуж, селах Ступниця, Доброгостів, Нагувичі, Уріж, Верхні Гаї та інших. Про це сьогодні, 1 грудня, повідомив кореспондент ЗІКу з посиланням на завідувачку сектором з питань внутрішньої політики райдержадміністрації Лесю Луців.

 

З її слів, сьогодні, 1 грудня, перший заступник голови Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Винницький провів нараду з керівниками управління економіки, управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей, соціальних служб та місцевими підприємцями з питань створення соціальних магазинів. На нараді обговорено першочергові заходи з виконання Концепції функціонування соціальних магазинів для обслуговування малозабезпечених верств населення, затверджених розпорядження голови облдержадміністрації.

 

Підприємці подали свої пропозиції щодо створення магазинів для малозабезпечених верств населення. У свою чергу, райдержадміністрація готова забезпечити підприємцям відповідні пільги у межах чинного законодавства. До кінця тижня відповідним службам райдержадміністрації доручено підготувати та затвердити в установленому порядку перелік та норми відпуску соціальних товарів (хліба, макаронних виробів, круп, цукру, олії тощо) і списки малозабезпечених громадян.

 

Джерело: ZIK

 

Copyright © 2009