У Дрогобицькому районі дорожники не встигають очищати дороги від снігу

Написав ZIK   
Понеділок, 06 грудня 2010, 18:51

ДорогаСьогодні, 6 грудня, на апаратній нараді з керівниками структурних підрозділів РДА, районних управлінь, відділів, служб перший заступник голови Дрогобицької РДА Михайло Винницький оцінив рівень роботи філії «Дрогобицький Райавтодор».

 

«За три дні складних погодних умов усі зрозуміли як працює «Райавтодор». На колегії подавали інформацію, що район повністю готовий до зими. Тоді чому ж сільські голови телефонують в райдержадміністрацію та жаліються, що дороги не розчищаються і не посипаються. Телефонують з усіх куточків району протягом цілого дня. Таке враження, що ми з головами працюємо у вас диспетчерами на роботі, – сказав М. Винницький, звертаючись до керівника філії «Дрогобицький Райавтодор» Тараса Галелюки.

 

Представник ДАІ Ярослав Лущак розповів, що за три дні снігових заметів та ожеледиці в районі сталося 3 ДТП, в Рихтичах понад дві години були затори, а в Нагуєвичах на дорозі розвернуло фуру. На його думку, все це через те, що «в районі немає доріг, які б відповідали експлуатаційним вимогам».

 

«Техніка (три піскорозкидачі, два КРАЗи, які розчищають косими відвалами покриття дороги та один Т150) працює практично в цілодобовому режимі. Розчищена дорога Турка-Пісочне. Підсипана дорога на Самбір, Стрий, Комарно. Основна проблема – це нестача пального та й люди не сталеві, їм також треба відпочити», – пояснив ситуацію керівник філії «Дрогобицький Райавтодор» Тарас Галилюк.

 

Джерело: ZIK

 

Copyright © 2009