Дрогобицька міська рада вимагає від Януковича накласти вето на Податковий кодекс

Написав ZIK   
Субота, 20 листопада 2010, 12:24

Віктор ЯнуковичСьогодні, 19 листопада, на сесії Дрогобицької міської ради прийнято звернення до Президента України Віктора Януковича з вимогою заветувати прийнятий Верховною Радою України Податковий кодекс. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

 

 

У зверненні, зокрема, йдеться:

«Ми, депутати Дрогобицької міської ради, підтримуючи законні вимоги підприємців, категорично виступаємо проти запровадження у життя Податкового кодексу.

 

Прийнятий Податковий кодекс є цілеспрямованою руйнацію малого та середнього бізнесу. Він позбавляє мінімальних засобів до існування мільйони українських громадян та членів їхніх родин. Податковий кодекс знищує середній клас як основу громадянського суспільства та демократії. Верховна Рада ухвалила цей кодекс в інтересах великого капіталу, який знімає з себе соціальну відповідальність за добробут суспільства. Захистивши власні кошти від оподаткування через виведення їх в офшори, правляча олігархія увесь фіксальний тягар перекладає на малий та середній бізнес.

 

Ми вимагаємо від Вас не чинити ганебний злочин проти малого та середнього бізнесу та відповідно до своїх повноважень негайно накласти вето на прийнятий Податковий кодекс».

 

 

Джерело: ZIK

 

Copyright © 2009